fbpx

Victor Mørck kåret til Player of The Week i NJCAA

Victor er kåret som Player of The Week i NJCAA. Vi fortæller lidt mere om Victor og hans nylige præstationer her.

Victor Mørck er i dag kåret som Player Of the Week i NJCAA!
Efter i sommers at have udskiftet BK Værløses danske rammer med Mississippi Gulf Coast CC, har Victor Mørck nærmest ikke set sig tilbage.
Med 5 mål og 2 assists i 2 kampe, har han været en uundgåelig contender til titlen og i et forbund med over 200 hold, taler det for sig selv. 

Topscorertitel og 2 sejre

I en uge hvor Bulldogs kunne tilskrive sig 2 sejre, var Victor helt central i begge kampe. 
2 mål og 1 assist i en 8-0 sejr over Holmes samt et hattrick i den efterfølgende kamp mod East Mississippi har lagt grundlaget for titlen som Player Of the Week. 

Victor er nu delt topscorer i MACCC-konferencen med 13 mål i alt. 

Fra Danmark til USA: en vild første sæson indtil videre

Mississippi Gulf Coast, også kendt som Bulldogs, har i løbet af collegesæsonen spillet 12 kampe
Deres record er nu 9-1-2 og de har vundet deres seneste 8 kampe. 

Victor er 19 år gammel og rejste til USA som kommende student athlete i August. 
Han har fået sin fodboldopdragelse i FC. Nordsjælland og tog i sine sene ungdomsår til Værløse BK for at spille seniorfodbold. 
Han dimitterede fra Lyngby Handelsgymnasium i 2022, holdte et sabbatår og tog herefter afsted til USA hvor han nu er i fuld gang med sit freshman year. 
Siden sin ankomst har han været pivotal og hans egne statistikker er decideret imponerende. 12 kampe, 13 mål og 5 assists. Sådan!

Victor vandt også NSSA-derbyet!

Vi har mange dygtige klienter i USA i de forskellige collegerækker. Det bliver til et væld af indbyders kampe mellem vores klienter og det er altid en kæmpe fornøjelse!
Nogle uger forinden Victors kåring som Player Of the Week spillede Pearl River CC og Mississippi Gulf Coast i mod hinanden.
Hos Pearl River Wildcats har vi fra venstre Noah Nymark, Noah Fazal, Mikkel Fredsgaard og Christoffer Dommer.
Victor står og smiler i midten og der bør således ikke herske nogen tvivl om hvem der vandt kampen og hertil krydrede det med scoring😉 

Alle 5 drenge ovenfor går på det som kaldes Junior College. Her kan man studere i op til 2 år og herefter skifte til et andet universitet og færdiggøre de sidste 2 år af en hel amerikansk bacheloruddannelse. 
Nogle af vores bedste historier er med klienter som er startet på Junior College. Her har de præsteret på banen og i klasseværelset og er herefter skiftet til store universiteter på flotte aftaler.

Det er en sand fornøjelse at følge og dokumentere de historier som vores klienter på mange måder selv skriver. Tillykke ven!

Victors mål for MGC Bulldogs i deres kamp mod Pearl River Wildcats. 
Pas på lyden 🔊

More To Explore