fbpx

Tennis Scholarships

Fueling your ambition

Tennis på College i USA

USA har i mange år været en førende nation inden for tennis, og adskillige tennisstjerner har udviklet deres færdigheder på amerikanske universiteter. At kombinere tennis og uddannelse åbner døren til en unik mulighed for sportslig, akademisk og personlig udvikling, når du har færdiggjort din ungdomsuddannelse.

Med udgangspunkt i dit sportslige og akademiske niveau arbejder vi hver dag på at minimere omkostningerne forbundet med denne mulighed. Dette opnår vi gennem Tennis Scholarships, hvor der inden for tennis er rigeligt med tilgængelige stipendier.

Nysgerrig på hvordan tennis scholarships fungerer, og hvordan du kan kvalificere dig til dem? Så er du kommet til rette sted. 

En vej til en professionel karriere

Atleter fra hele verden, der drømmer om en professionel karriere inden for tennis, har haft gavn af sportslegater inden for det amerikanske collegesystem. Mange talentfulde tennisspillere har fulgt denne rute for at udvikle deres færdigheder og forberede sig til en professionel tennisbane.  En betydelig procentdel af de dygtigste tennisspillere har opnået deres første internationale erfaring på amerikanske universiteter.

Et væld af Internationale atleter i USA

I verdenen af collegestennis er der et stort  antal mandlige og kvindelige spillere, der konkurrerer på tværs af de forskellige collegeniveauer. 
Interessant nok er der relativt få amerikanske high school-tennisspillere, der ender med at spille på NCAA Division 1-niveau. Dette skyldes i høj grad den internationale rekruttering, der er en betydelig del af collegestennis. Collegestennis har generelt et høj antal internationale atleter og der rekrutteres aktivt i hele verden. 

Nordic Sport Scholarship Association

Hvad er vigtigt for at få et scholarship?

For at få et godt Sport Scholarship som tennisspiller, skal du selvføgelig være en dygtig tennisspiller. 
Her betyder dine UTR-ratings,  highlights og eventuelt fulde kampe rigtigt meget.
Dit akademiske niveau vil også have indflydelse på dit scholarship. 
Vi gennemgår de vigtigste ting herunder. 

UTR-skalaen. 

Universal Tennis Rating (UTR)

Som det officielle vurderingssystem for college tennis i USA er Universal Tennis Rating (UTR) et indekssystem, der vurderer en spillers tennisfærdigheder på grundlag af en enkelt 16-punkts skala. Dette vurderingssystem rangerer atleter baseret på deres spilleevne uden hensyntagen til andre faktorer såsom alder, køn, nationalitet og bopæl. Dette er det vurderingssystem, der bruges mest af college tennis spillere og junior turneringsspillere over hele verden, selvom ikke alle lande har indført systemet.

KategoriTier 1Tier 2Tier 3Tier 4
NiveauTop NCAA D1Lavere niveau NCAA D1; top niveau NCAA D2Lavere niveau NCAA D2NCAA D3 eller NAIA
UTR Krav10.5 +8.5 +4.5/5 +2 +
KategoriTier 1Tier 2Tier 3Tier 4
NiveauTop NCAA D1Lavere niveau NCAA D1; top niveau NCAA D2Lavere niveau NCAA D2NCAA D3 eller NAIA
UTR Krav12.5 +11.5 +9.5 +6 +

Dit sportslige niveau

Jo bedre en tennisspiller du er, jo større chance er der for at få et godt scholarship.

Dine karakterer

Lige meget hvor dygtig en tennisspiller du er, vil dine karakterer altid have indflydelse på mængden af muligheder du har.

Løbende udvikling

At du har forbedret dine præstationer i løbet af din ungdomstid forbedrer dine chancer.

Highlights

At have videoer, der viser dig i trænings- og kampsituationer, hvor du demonstrerer en bred vifte af slag, serv og returneringer, er af afgørende betydning.

Svømmescholarships

Hvorfor Collegetennis i USA?

Kombinationen af elitetennis og videregående uddannelse, findes ikke bedre end på College. 

Fremtidig tennisspiller på College?

Kvalificerer du dig til et scholarship på et universitet i USA? Udfyld vores Gratis Evaluering og vi vil evaluere dine chancer og vende tilbage til dig hurtigst muligt!

Vi har modtaget din besked!

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt på mail eller telefon, så holde gerne øje med at vi ikke ender i spamfilteret. Vi ser frem til at lære dig bedre at kende!

I mellemtiden kan du lære meget mere om livet på college eller high school ved at læse vores indlæg eller høre vores podcast GAME ON