fbpx

Partnere

Et overblik over vores forskellige partnerskaber og samarbejder. 

Football For A New Tomorrow

FANT gør et fantastisk arbejde i Sierra Leone, og sammen hjælper vi hvert år udvalgte lokale fodboldtalenter. Vi hjælper dem kvit og frit med scholarships i USA, og tilbyder dem muligheder, der strækker langt ud over, hvad de normalt kunne drømme om derhjemme. Det er en ære at arbejde sammen med FANT og være en del af deres mission om at skabe en bedre fremtid gennem fodbold.

Legathjælp

Legathjælp er vores go-to, når det handler om at søge nationale legater. De hjælper vores klienter med at få den bedst mulige økonomiske pakke, når de skal over Atlanten for at studere og dyrke deres sport. Det er en kæmpe hjælp og gør drømmen om at studere i USA lidt lettere at realisere.

BK Skjold

BK Skjold er en fodboldklub i hjertet af København og er en af de største i Danmark. Vi er tætte med Skjold og mange tidligere collegespillere spiller på  BK Skjolds førstehold. For de klienter som har besluttet sig for at skulle afsted, men stadig har en sæson tilbage i Danmark, får lov at konkurrere på lige fod med de andre i Skjold. 

Coachsome

Coachsome er stedet for personlig sportstræning for vores klienter, uanset om de blot er hjemme på ferie, har været afsted eller snart skal afsted. De kan selv benytte sig af platformens udbud af dygtige sportstrænere, men kan også selv oprette sig som personlige trænere på platformen og træne de yngste i netop deres sportsgren. 

Hvidovre Atletik

Sammen med Hvidovre Atletik hjælper vi deres atleter med at finde fede muligheder i USA. Det er et samarbejde, der går begge veje, og som bidrager til at skabe unikke oplevelser og udviklingsmuligheder for de unge atleter.

JW Agency

JW Agency er knaldgode til sportsmarketing og sociale medier. De hjælper vores atleter med at skabe et stærkt personligt brand, og finde fede samarbejder med sportstøjsfirmaer og lignende. Det er en kæmpe fordel for vores klienter, der får chancen for at shine både på og uden for banen.

Global Tours

Sanne fra Global Tours er vores go-to person for rejsevejledning og gode tilbud på flybilletter. Hun hjælper vores klienter med at finde de bedste rejseruter, så de kan komme sikkert og økonomisk over Atlanten. Det er en kæmpe hjælp og gør rejsen til USA lidt mindre stressende.

Pro Futuro Sports

Pro Futuro er knivskarpe på high school-sport,og har en kæmpe erfaring med at hjælpe unge mennesker til USA. Gennem samarbejdet med dem, udvider vi vores horisont og kan hjælpe endnu flere unge talenter med at komme afsted. Det er en win-win, som vi er ret stolte af.