fbpx

Golf Scholarships

Fueling your ambition

Golf på College i USA

USA har i mange år været en førende nation inden for golf, og adskillige golfspillere i verdensklasse har skabt deres karriere på amerikanske universiteter. At kombinere golf og uddannelse åbner døren til en enestående mulighed for at udvikle sig sportsligt, akademisk og personligt, når du har afsluttet din ungdomsuddannelse. 
Med afsæt i dit sportslige og akademiske niveau, arbejder vi hver dag på at reducere omkostningerne som er forbundet med sådan et ophold. Det gør vi igennem Sport Scholarships og indenfor golf er der rigeligt af disse tilgængelige. 

En vej til en professionel karriere

Atleter fra hele verden, der forbereder sig på en professionel karriere inden for golf, har haft fordel af scholarships inden for det amerikanske collegessystem. Tiger Woods, Phil Mickelson og Jordan Spieth er blot tre af de navne, der har fulgt denne rute for at være klar til deres karriere på PGA Tour. I alt har cirka 60% af alle PGA Tour-spillere spillet golf på College. 

Et væld af Internationale atleter i USA

Andelen af internationale golfspillere er støt vokset i de seneste år. Næsten 25% af alle nuværende mandlige og kvindelige golfspillere i NCAA Division 1 stammer fra lande uden for USA. 

Svømning på College i USA

Hvad er vigtigt for at få et scholarship?

For at sikre dig et scholarship, er det selvfølgelig afgørende at være en dygtig golfspiller. Her betyder dit handicap en hel del. 
Collegetrænere søger ofte efter golfspillere, der demonstrerer et stærk teknisk færdighedssæt. Dog, er det vigtigt at forstå, at golf scholarships kan variere i krav afhængigt af universitetet og deres golfprogram. Der er universiteter på højt eliteniveau med store sportslige krav, men der er også mindre colleges der har mere afrundede krav til dine evner på greenen. 
Ydermere vil nogle trænere måske priotere præcision og konsekvente scores, mens andre værdsætter lang distance og kraftfulde drives. 

Ud over dine golfkvalifikationer er akademiske præstationer også væsentlige. Både for dine muligheder, men også for den potentielle størrelse på dit scholarship. Mange universiteter lægger vægt på en stærk akademisk baggrund og forventer, at deres studerende golfspillere klarer sig godt i klasseværelset.

Dit handicap

Jo bedre dit handicap, jo større chance er der for et stort Scholarship.

Din historik

Hvilke turneringer har du deltaget i? Hvordan ser dine seneste resultater ud?

Løbende udvikling

At du har forbedret dine præstationer i løbet af din ungdomstid forbedrer dine chancer.

Gode karakterer

Lige meget hvor dygtig en golfspiller du er, vil dine karakterer altid have indflydelse på mængden af muligheder du har.
"A scholarship is not just a financial award; its a recognition of your hard work and dedication." ”
Kristina Ellis

Svømmescholarships

Hvorfor Collegegolf i USA?

Kombinationen af elitegolf og videregående uddannelse, findes ikke bedre end på College. 

Gennemsnitligt antal slag for drenge

Nedenstående tal viser de gennemsnitlige antal slag for mænd fordelt over de sportslige forbund og divisioner som faciliterer Collegegolf i USA.

Skal man modtage scholarship på et hold skal man selvfølgelig være en af de bedste på det hold man spiller for. 

0
NCAA Division 1
0
NCAA Division 2
0
NAIA
0
NJCAA

Gennemsnitligt antal slag for piger

Nedenstående tal viser de gennemsnitlige antal slag for kvinder fordelt over de sportslige forbund og divisioner som faciliterer Collegegolf i USA.

Skal man modtage scholarship på et hold skal man selvfølgelig være en af de bedste på det hold man spiller for. 

0
NCAA Division 1
0
NCAA Division 2
0
NAIA
0
NJCAA

Svømmescholarships

Lyt til en tidligere golfspiller på College

Adrian Larsen, der gennemførte sin bachelor på Mercyhurst University, mens han spillede elitegolf, tager dig med på en tur ind i Collegeverdenen i USA

Fremtidig golfspiller på College?

Kvalificerer du dig til et scholarship på et universitet i USA? Udfyld vores Gratis Evaluering og vi vil evaluere dine chancer og vende tilbage til dig hurtigst muligt!

Vi har modtaget din besked!

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt på mail eller telefon, så holde gerne øje med at vi ikke ender i spamfilteret. Vi ser frem til at lære dig bedre at kende!

I mellemtiden kan du lære meget mere om livet på college eller high school ved at læse vores indlæg eller høre vores podcast GAME ON