Oplev den fantastiske West Coast i USA - 5 gode grunde til at tage på College i Californien

Går du og drømmer om at tage på College i USA? Hos NSSA har du muligheden for at opleve USAs fantastiske vestkyst på et af vores pragtfulde partneruniversiteter. Vestkystsstaterne i USA refererer ofte til staterne, Washington, Oregon og det solrige Californien (også kaldet The Golden State).


University of California, Los Angeles (UCLA): Studerende på Campus


Det kan være en rigtig god investering at tage på College i USA. Et Collegeophold giver dig nemlig muligheden for at styrke dit fodboldtalent, samtidig med at du får en uddannelse på højt akademisk niveau. Derudover, giver et collegeophold dig et nyt internationalt netværk samt chancen for at forbedre dine engelske sprogkundskaber - hvilket også ser rigtig godt ud på dit CV.I Californien er der varmt hele året rundt og der er derfor altid rig mulighed for at tage på stranden eller udforske de mange unikke oplevelser, som den solrige stat har at tilbyde. Derudover er Californien et af de mest kulturelle og gæstfrie stater i USA, der er kendt for sine uendelige muligheder.Video: Seværdigheder og oplevelser i Californien (Venice Beach, Santa Monica, Hollywood, Shopping, Sport)

Den tætte beliggenhed til vandet, den afslappede stemning og de fantastiske mad og kulturoplevelser er med til at give dit Collegeophold den helt unikke californiske stemning, som der ikke kan fås andre steder i USA.
In-N-Out Burger: Kendt burger restaurant i Californien


I byen Los Angeles kan du endda komme tæt på store filmstjerner i Hollywood og Beverly Hills. Californien er nemlig en stjernespækket stat så bliv ikke overrasket, hvis du støder på Leonardo Dicaprio eller Angelina Jolie på din shopping tur på Rodeo Drive .
Rodeo Drive: Kendt gade i Californien


I byen Santa Monica kan du opleve alt fra tivoli (Santa Monica Pier) til en masse lækre restauranter, caféer og flotte strande.Video: Santa Monica Pier


Og med festlige barer lige om hjørnet, er der uden tvivl rigeligt at tage sig til.


Perch: Rooftop bar/restaurant i Los Angeles


Det helt ekstraordinære ved at tage på College i Californien, er de mange forskellige aktiviteter på campus. Et amerikansk campus består ofte af mange flotte bygninger fordelt på et kæmpe areal. Her kan man blandt andet, finde caféer, fitnesscentre, swimmingpools, tennisbaner, biografer, teatre, restauranter, shopping og fritidsklubber (for eksempel, bog, musik eller videospil klub), hvor man kan dyrke sine hobbyer og interesser.Video: Santa Barbara City College i Californien
Video Stanford University i Californien


Herudover, giver den tætte beliggenhed til stranden ikke kun muligheden for at surfe i fritiden, men der er også mulighed for at tage surfing, som et fag på universitetet. Der bliver endda holdt masser af storslåede sports og barbecue arrangementer, hvilket også er med til at give de internationale studerende en vaskeægte amerikansk universitets oplevelse.
Video: Athletics på University of California, Berkeley, hvor blandt andet Alex Morgan (verdensmester i fodbold) har spillet for kvinde fodboldholdet


Mange der tager på et college ophold i Californien vælger også at udforske den amerikanske vestkyst i deres fritid eller forårsferie (Spring Break). Her er der rig mulighed for at opleve de mange natursteder som for eksempel, Yosemite, Sequoia, Arizona, Grand Canyon og Antelope Canyon.På et College ophold i Californien, har du muligheden for at dyrke sport og studere på højt plan i skønne og solrige omgivelser. Vi undrer os ikke over, hvorfor Californien er en af de mest foretrukne destinationer for mange amerikanske og internationale unge. I nedenstående har vi opsummeret 5 gode grunde til at tage på College i USA.


5 gode grunde til at tage på College i Californien:


  1. Læs og spil fodbold i varmt klima, omgivet af lækre strande og smuk natur

  2. Bliv en del af den amerikanske college atmosfære

  3. Få uforglemmelige oplevelser og oplev en helt ny kultur

  4. Få et international netværk og venner for livet

  5. Få Studeret på samme universitet som for eksempel Tiger Woods, Tom Hanks og Steven Spielberg og Alex Morgan, der alle har taget en universitetsuddannelse i Californien.Video: Tom Hanks i et interview fra 2001, hvor han udtaler sig at han hellere vil modtage et trofæ fra California Golden Bears (UC Berkeley) end en Oscar fra the Academy Awards som anses for at være en af de mest betydningsfulde prisuddelinger i verden.


Lyder et College ophold i Californien som noget for dig? Hos NSSA står vi klar til at hjælpe dig sikkert afsted. Kontakt os, hvis du vil lære mere om dine muligheder for at tage på College i USA.